Achter de Tolbrug 151
Den Bosch, Nederland

Defakto Wordpress diensten

Wij ontwikkelen WordPress websites op maat voor kleine ondernemingen. Ook helpen we je bij alles daaromheen wat er voor zorgt jouw website nóg succesvoller te maken.

 • thumbnailWordPress

  Wij bouwen schitterende responsive WordPress websites die eenvoudig te beheren zijn. Daarbij hoort een degelijke strategie en een passend ontwerp. Ontwerp kan door ons of door jouw eigen ontwerper gemaakt worden.

  We maken plannen, bouwen inspirerende websites op maat waarmee je jouw producten en diensten via het internet vermarkt. Een goed doordachte, impactvolle website is het fundament van iedere eMarketing-aanpak. We hebben alles in huis om die samen met jou te bouwen.

 • thumbnailWebhosting

  Jouw website is altijd bereikbaar op onze geoptimaliseerde WordPress hosting omgeving. Geen ‘tickets’ en ‘controlpanels maar persoonlijk contact waarbij alles voor je geregeld wordt. Inclusief verhuisservice.

 • thumbnailSEO

  Vindbaarheid, daar gaat het om. Een website zonder bezoekers gaat je geen geld opleveren. Met SEO (Search Engine Optimization) zorgen we ervoor dat je website goed gevonden wordt in de zoekmachines.

 • thumbnailOnderhoud & support

  WordPress wordt door ons pro-actief geüpdatet en wij zorgen voor beveiliging. Ook blijven we beschikbaar voor vragen en aanpassingen.

 • thumbnailE-commerce

  Verkoop je producten en diensten direct online met een WooCommerce webshop. Eenvoudig te beheren, betalen met iDeal en geïntegreerd in jouw WordPress site.

 • thumbnailAdwords

  Bovenaan in Google en bereik de juiste mensen op het juiste moment. Toon advertenties specifiek aan mensen die geïnteresseerd zijn in jouw product.